Počela sudska istraga pljačke Kim Kardašijan
Kim Kardašijan

Nakit vrijedan devet miliona

Počela sudska istraga pljačke Kim Kardašijan

Parisko tužilaštvo otvorilo je sudsku istragu pljačke nakita američke rijaliti zvijezde Kim Kardašijan u Parizu početkom oktobra, saznaje se iz sudskih izvora.

Istraga, koja je povjerena pariskom istražnom sudiji otvorena je juče, zbog"oružane krađe u organizovanoj bandi, zločinačkog udruživanja i prisilnog zadržavanja", naveo je izvor.

U noći između 2. i 3. oktobra, pet naoružanih napadača prerušenih u policajce opljačkalo je 35-ogodišnju medijsku zvijezdu u iznajmljenom luksuznom stanu u centru Pariza gdje je boravila tokom Nedelje mode.

Dvojica napadača su joj prislonila pištolj na slijepoočnicu, vezala je i zatvorila u kupatilo. Odnijeli su nakit vrijednosti devet milona eura.

Za sada ni jedan osumnjičeni nije priveden, ali je u stanu nađeno više DNK nalaza koji se ispituju, naveli su izvori bliski istrazi.

Ogrlicu s dijamantima, procijenjenu na 30.000 eura, jedna prolaznica je našla na ulici, blizu mjesta krađe, nekoliko sati kasnije. Za sada na ogrlici nije nađen ni jedan upotrebljiv DNK nalaz, naveli su izvori.

Kim Kardašijan je poslije krađe saslušana u francuskoj policiji i 3. oktobra je otputovala za Njujork.

Izvor je rekao da bi ona mogla da bude ponovo saslušana u SAD, kao i neki od njenih rođaka koji su bili u Parizu kada i ona.

Lopovi koji su pobjegli biciklima, po prvim saznanjima odnijeli su prsten od četiri miliona eura i kutiju s nakitom vrijednosti pet miliona eura, te je to najveća pljačku nakita nekog pojedinca u Francuskoj za više od 20 godina.

Američku rialiti zvijezdu koja ima TV emisiju "Nevjerovatna porodica Kardašijan" i njenog supruga, repera i producenta Kanje Vesta, časopis Tajm je 2015. godine uvrstio u 100 najuticajnijih ličnosti na svijetu.

Kim Kardašian je poslednje tri godine sama zaradila 131 milion dolara, objavio je magazin Forbs.

N1 Info.com

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.