Sandra Afrika gola i ofarbana (VIDEO)
Printskrin: Youtube

Body painting

Sandra Afrika gola i ofarbana (VIDEO)

Prije Tamare Đurić koja je "posvađala" Srbiju, body painting je isprobala i zgodna Sandra Afrika.

Tamara Đurić je napravila pometnju kada se pojavila u emisiji “Amidži šou” skroz gola, iscrtana od glave do pete. Međutim, nekoliko mjeseci prije klaberke, isto je uradila i Sandra Afrika, koja je takođe imala “body painting”.

Oko Tamarinog pojavljivanja se i dalje polemiše, da li je došla skroz gola kao što je i obećala, ili ne, dok se na Sandri Africi jasno vidjelo da na sebi nema – apsolutno ništa!

Print je bio drugačiji, obje su otkrile svoje seksi atribute, pa se teško i odlučiti čiji je “body paint” bio bolji.

Ovako je izgledala Tamara u gostima kod Ognjena Amidžića:

A ovako je Sandra Afrika ukrasila svoje tijelo:

Telegraf.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.