Pokazala trudnički stomak: Dženet Džekson na naslovnoj strani magazina
Dženet Džekson

Ponosna

Pokazala trudnički stomak: Dženet Džekson na naslovnoj strani magazina "People" (FOTO)

Američka pjevačica Dženet Džekson ponosno je, u pedeset prvoj godini, pokazala trudnički stomak, a riječ je o njenoj prvoj bebi.

Magazin Pipl objavio je prvu fotografiju Dženet sa rukom preko stomaka i blagim osmjehom na licu.

„Zahvaljujemo bogu na blagoslovu“, rekla je Džeksonova, ali nije pružila nikakve dodatne detalje oko trudnoće.

Džeksonova je u aprilu saopštila svojim obožavaocima da odlaže zakazane datume svoje svjetske turneje Unbreakable kako bi se usredsredila na stvaranje porodice. Nedavno je potvrdila popularnom američkom listu da njen suprug Visam Al Mana i ona čekaju svoje prvo dijete.

20161015092512761829

Najmlađe dijete iz porodice Džekson, Dženet, poznata je po tome što se trudi da svoju privatnost čuva od očiju javnosti. Udala se za katarskog biznismena 2012. godine, i oni od tada žive u Dubaiju.

Tokom proteklih nekoliko mjeseci, Džeksonova je viđena u Londonu kako kupuje stvari za bebu, a magazinu Pipl je izvor blizak pjevačici otkrio da je vrlo uzbuđena zbog trudnoće i da se veoma dobro osjeća.

Nezavisne novine

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.