Evo koje iznenađenje je prelijepa Sila pripremila svojim fanovima (FOTO)
Džansu Dere

Zablistala u novoj seriji

Evo koje iznenađenje je prelijepa Sila pripremila svojim fanovima (FOTO)

Lijepa, popularna i atraktivna glumica ponovo na malim ekranima! Nova uloga Džansu Dere ostaviće vas bez daha.

Poslije gotovo četiri godine turska zvijezda Džansu Dere, nezaboravna Sila iz istoimene serije koju smo poslednji put gledali u ulozi tajanstvene robinje Firuze u "Sulejmanu Veličanstvenom", ponovo se vraća na male ekrane, piše Lisa.

Naime, prva epizoda nove serije "Majka", u kojoj pored lijepe Džansu igra i Vahide Perčin, Zehra iz serijala "Zvala se Feriha", biće emitovana 25. oktobra.

Džansu dugo nije imala sreće sa ulogama, projekti koje je prihvatala otkazivani su u poslednji čas, ili su za njih angažovani neki drugi glumci.  Konačno je ipak dočekala ulogu koja ju je oduševila. U ovoj seriji tumači učiteljicu Zejnep koja se odlučuje na nevjerovatan korak: otima svoju učenicu Melek jer je svjedok da je u porodici svakodnevno zlostavljana.

144406909716369662801274426236980058605307n

Melek igra sedmogodišnja Beren Gokjildiz koja već ima glumačkog iskustva. Prošle sezone je zablistala u seriji "Porodica moga muža".

Fanovi lijepe Džansu, koja je dugu pauzu iskoristila za putovanje po svijetu, jedva čekaju  da je ponovo vide, a sudeći po objavljenim fragmentima, gledaoci će bez daha pratiti ovu potresnu priču.

Lisa

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.