Dara Bubamara operisala listove!
Dara Bubamara

Otišla pod nož

Dara Bubamara operisala listove!

Dok njene koleginice povodom izlaska novog albuma mijenjaju boju kose ili stil oblačenja, Dara Bubamara zbog promocije pjesama ide pod nož. Naime, kako „Alo!“ saznaje, Radojka Adžić je nedavno pored remonta silikona u grudima, išla na operaciju smanjivanja listova.

Dara je uvijek imala izražene listove i kada je mršavila oni su ostajali veliki. Sada, kada se pomoću dijete i napornih treninga stesala, onako kako je uvijek željela, noge su joj ostale stubaste, a potkoljenica je baš ružno izgledala, zato se obratila svom hirurgu i rešila da uradi nešto poput liposukcije, ali samo na donjem dijelu nogu - kaže  dobro obavješten izvor i dodaje da je zahvat bio bolan.

- Znala je Dara da će poslije toga imati jake bolove, ali je riješila da izdrži, samo da bi joj noge izgledale što bolje. Sada je oduševljena kako izgleda, a naročito joj se dopada kako joj stoje kratke suknje. U svemu ovome je imala podršku svog supruga Milana, iako je ona njemu i ranije dobro izgledala. Svakako svog doktora neće mijenjati, jer svaku intervenciju uradi baš onako kako ona zamisli - završava izvor.

(Alo.rs)