Teodosić i Anastasija: Ljubav na prvi pogled, Ceca zadovoljna zetom

Teodosić i Anastasija: Ljubav na prvi pogled, Ceca zadovoljna zetom

Svetlana Ražnatović zadovoljna je izborom zeta, ali ne želi da se miješa u ljubavni život svoje ćerke. Kao i do sada, pružaće joj podršku, ali neće komentarisati njene odluke.

Anastasiji Ražnatović, ćerki muzičke zvijezde Svetlane Ražnatović, pošlo je za rukom da dva mjeseca krije od javnosti vezu s košarkašem Milošem Teodosićem.

Njih dvoje i dalje ne žele da komentarišu romansu, međutim, njihovi bliski prijatelji za "Blic" otkrivaju da su srećni i da uživaju u ljubavi, koju je podržala i njena majka Svetlana - Ceca Ražnatović.

- Prvo je otkrila Ceci da je zaljubljena, a nakon nekoliko dana riješila je da svog izabranika upozna s majkom. Kako se Ceca nikada nije miješala u ljubavni život svoje djece, tako je bilo i ovoga puta. Bila je srećna jer je vidjela da je njena ćerka zadovoljna, a upoznavanje je prošlo u prijatnoj atmosferi.

Ceca je s Teom razgovarala o uspjehu sportista, otkrila mu svoje planove kada je njena karijera u pitanju, a Anastasija je bila zadovoljna što se majki dopao njen izbor partnera - otkriva izvor blizak novom paru.

Ćerka muzičke zvijezde povjerila se samo bliskim prijateljicama da je u vezi s košarkašem jer nije željela da njen ljubavni život ponovo bude u prvom planu.

- Nakon raskida s Kostadinom, Anastasija je riješila da ne govori o svom izboru partnera. Shvatila je da se opekla onog trenutka kada je dozvolila da mediji budu upućeni u svaki njen korak, pa je sada riješila da o privatnom životu više ne govori - otkriva izvor blizak atraktivnoj ljepotici.

Glavni krivac za ovu romansu, prema pisanju Blica, bio je posinak Lepe Brene - Filip Živojinović, i to na insistiranje kapitena srpske košarkaške reprezentacije.

- Teo je blizak s Filipom, i danima je insistirao na tome da ga upozna sa Anastasijom.

Kada su se sreli, to je bila ljubav na prvi pogled. Razmijenili su brojeve, a nakon toga su počeli tajno da se viđaju - otkriva izvor.

Blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.