Aca Lukas pao sa stolice usred snimanja emisije (VIDEO)
Foto:Screenshoot

Smijeh do suza

Aca Lukas pao sa stolice usred snimanja emisije (VIDEO)

Popularni srbijanski pjevač Aca Lukas nije se najbolje proveo na snimanju emisije "Zvezde Granda" gdje je jedan od članova žirija.

Lukas je nonšalatno podigao noge na stol tokom snimanja, obrisao naočale, a zatim je pokušao da prebaci jednu nogu na drugu stranu stola, a ona se desilo neštošto je šokiralo i njega i sve u studiju - pao je sa stolice.

Video je Marija Šerifović objavila na Instagramu, uz poruku: " Jeste li spremni za video godine?“

Pogledajte ovaj trenutak koji je Marijine, ali i Acine fanove, kao i kolege, do suza nasmijao.

Dnevni avaz

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.