Istina je konačno otkrivena: Evo zašto Dženifer Lopez i Kasper Smart više nisu zajedno
Dženifer Lopez i Kasper Smart

Stavila tačku na vezu

Istina je konačno otkrivena: Evo zašto Dženifer Lopez i Kasper Smart više nisu zajedno

Nedavno je u medijima odjeknula vijest da Dženifer Lopez i Kasper Smart više nisu zajedno, a da je razlog to što se pjevačica zasitila svog 18 godina mlađeg dečka. Ipak, ispostavilo se da je istina malo drugačija.

Kasper je, kako navode strani mediji, sve vrijeme varao pjevačicu... Džej Lo ga je prvi put uhvatila u prevari prije dvije godine i tada je riješila da mu oprosti, jer je on obećao da više nikad tako nešto neće da uradi. 

Naravno, uradio je ponovo i pjevačica je sada riješila da stavi tačku na ovu vezu jednom za svagda. Osim što je Dženifer voljela Kaspera, ona ga je i finansirala. Navodno mu je davala 10.000 dolara nedeljno.

Super žena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.