Aleksandra napustila snimanje zbog Dare i zaprijetila produkciji!
Foto: Printscreen, kurir.rs

Kap prelila čašu

Aleksandra napustila snimanje zbog Dare i zaprijetila produkciji!

Na snimanju nove emisije "Pinkovih zvezda" došlo je do incidenta kada su se, po ko zna koji put, posvađale Dara Bubamara i Aleksandra Radović.

Poslije sitnih čarki između pjevačica, Aleksandra je demonstrativno napustila studio, zbog čega je Dara "umirala od smijeha".

"Pitam se koliko joj je trebalo vremena da ovo isplanira. Znala sam da će ovako nešto da uradi!", rekla je Dara.

Ipak, Radovićeva se poslije samo nekoliko minuta vratila na snimanje, a produkciji je navodno rekla da će zauvijek napustiti šou ukoliko je Dara još jednom napadne. Kada su se strasti malo stišale, jedan kandidat je otpjevao pjesmu Šabana Šaulića, što je Aleksandra iskoristila da "bocne" Bubamaru.

"Niko ne može da otpjeva svoju pjesmu kao Šaban, kao ja, Zorica ili Dragana", rekla je Radovićeva namjerno izostavljajući Daru koja se ponovo grohotom nasmijala i spustila stolicu, a od publike dobila aplauz.

Alo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.