Košta 20 miliona dolara: Džeki Čen kupio novu “igračku”(FOTO)
Džeki Čen

Zavidna flota

Košta 20 miliona dolara: Džeki Čen kupio novu “igračku”(FOTO)

Poznati glumac Džeki Čen postao je vlasnik privatnog aviona Legacy 500 za koji je izdvojio 20 miliona dolara.

Ranije ove godine mu je dostavljen novi poslovni avion Embraer Legacy 500, no, to nije jedini koji je u njegovom vlasništvu.

cen6zasred
 
 On je 2012. kupio Embraer Legacy 650, tako da sada ima zavidnu flotu. Čen je brand ambasador brazilske kompanije koja proizvodi avione.
 
"Legacy 500 posjeduje savremenu tehnologiju i dizajn kojim je maksimalno povećana udobnost putnika i smanjena potrošnja goriva", izjavio je predsjednik i direktor kompanije Embraer Executive Jets Marco Tulio Pelegrini.
 cen4zasred

Čen je veoma srećan zbog kupovine nove "igračke".
  
 "Uzbuđen sam zbog novog aviona, koji je remek-djelo. U proteklih nekoliko godina mi je moj Legacy 650 donio brojna iskustva, omogućio mi je da se bavim svojim poslom širom svijeta. Siguran sam da će performanse novog Legacyja 500 premašiti moja očekivanja te će avion postati udoban pokretni dom i kancelarija", rekao je slavni glumac.
 
 On će avion Legaxy 650 koristiti za prekookeanske letove, a Legacy 500 za kraća putovanja.
 
 Kompanija omogućava kupcima da sami izaberu kako će izgledati unutrašnjost aviona.

Antena M
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.