Ispovijest Anđelinine dadilje: Koristi djecu kao oružje
Foto: Getty images

Zabrinuta

Ispovijest Anđelinine dadilje: Koristi djecu kao oružje

Bivša dadilja Anđeline Džoli pozvala je glumicu da okonča rat za suprugom Bredom Pitom jer je, kako kaže, zabrinuta da koristi djecu kao oružje kao što je njena majka činila dok je ona bila dijete.

Šezdesettrogodišnja Krisan Morel brinula se o Anđelini prvih par godina njenog života i bila je bliska prijateljica njene majke Maršelin Bertrand. 

Ona kaže da postoji puno sličnosti između onoga što se događa sada i nekada kada je glumica bila mala. 

“Odlučila sam da progovorim jer želim da Anđelini pošaljem poruku do koje mi je jako stalo. Želim joj reći ‘Molim te nemoj tjerati Breda iz života svoje djece. Nemoj da koristiš djecu kao oružje u razvodu. I nemoj od muža praviti čudovište jer je to upravo ono što je tvoja majka činila kada se rastajala od tvog oca. Zašto želiš svojoj djeci isto?’”, rekla je dadilja. 

Ona je otkrila da Maršelin često nije mogla da gleda Anđelinu zbog prevelike fizičke sličnosti sa ocem, Džonom Vojtom, pa je pobjegla sa mladim studentom Stejsijem Pikrenom. Anđelini roditelji su se razveli zbog očevih čestih prevara. 

Ispričala je i da su mlada zvijezda i njen brat Džejms Heven uglavnom odgajale dadilje i da ih je majka koristila kao oružje u napadu na njihovog oca ženskaroša. 

“Endži je bila vrlo usamljeno i problematično dijete. Čak i prije njenog rođenja majka je bila uvjerena da je njen suprug Džon vara. Često su se svađali, a onda su u jednom trenutku počeli da unajmljuju stan iznad njihovog. Na kraju je u njemu živjela Anđelina sa dadiljama, a majka ispod sa sinom” 

Anđelina je navodno imala šest dadilja, a majka nije previše vremena provodila s njom dok je bila dijete. 

“Nije mogla da je gleda jer previše liči na Džona i bilo joj je teško. No, rekla sam joj moraš to prebroditi zbog djece. Sada isto kažem Anđelini”, kaže dadilja – “Ona gotovo nikad nije kuvala djeci i često su jeli sirovu hranu. Džon je ispao zlikovac, a Maršelin je uspjela da okrene djecu protiv njega. Čudi me da Endži sada radi istu stvar” 

Morel je dala otkaz kada je Anđelina imala tri godine jer više nije mogla da podnosi haos u kući, a desetogodišnje prijateljstvo sa njenom majkom je prekinuto sredinom osamdesetih kada su izgubile kontakt.

Bulevar B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.