Evo zbog čega su otkazani nastupi Ane Nikolić
Ana Nikolić

Nije bolest

Evo zbog čega su otkazani nastupi Ane Nikolić

Menadžer pjevačice ju je kaznio zbog toga što se "zapustila".

Brat i menadžer Ane Nikolić, Marko, otkazao je sve njene nastupe zato što se pjevačica ugojila. Kada joj je, bijesan, saopštio tu odluku, Ana se smrtno uvrijedila i posvađali su se.

Marko, međutim, nije htio da popusti jer je svjestan da mu Anin izgled, između ostalog, donosi novac.

"Ana je sklona gojenju, a u posljednje vrijeme nije vodila računa o ishrani i nije vježbala. Kada su se Rasta i ona vratili iz Meksika s medenog mjeseca i kad je Marko vidio koliko se ugojila, potpuno je poludio. On smatra da osim pjevanja, njegova sestra dobija dobar honorar i na račun svog izgleda. Kada mu je nekoliko vlasnika kluba skrenulo pažnju na pjevačicin izgled, on se razbjesnio jer se uplašio da više neće biti toliko tražena", rekao je izvor blizak porodici Nikolić i dodao:

"Poslije brojnih kritika upućenih na račun Aninog izgleda, Marko je rekao sestri da započne rigoroznu dijetu i da se što prije 'dovede u red'. Kada se ona oglušila o njegove riječi, odlučio je da joj otkaže sve nastupe. Ana je počela da histeriše, da prijeti, da plače... Marku je svašta rekla."

Pošto nije znala šta da kaže fanovima, koji su se radovali njenim nastupima, smatrala je da je najbezbolnije da saopšti da su nastupi otkazani zbog zdravstvenih problema, koje je navodno imala.

"Onda je ipak riješila da posluša brata. Počela je da vodi računa o tome šta jede i da intenzivno trenira. Marko ju je toliko ubio u pojam istinom koju joj je sasuo u lice da je ona čak riješila da nikuda ne ide. Jedini izlasci iz stana su joj do teretane i nazad", tvrdi izvor.

Ana i Marko su se pomirili nakon što je pjevačica spustila loptu, te će nastaviti da nastupa čim se dovede u red.

Mondo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.