Prva fotografija Aleksandre Radović i njenog izabranika
Aleksandra Radović

Ljubav se ne može sakriti

Prva fotografija Aleksandre Radović i njenog izabranika

Iako vodi računa da se u medijima ne pojavljuju njihove zajedničke fotke, Aleksandra i Srđan nisu mogli da izbjegnu da se nađu pred fotoobjektivom paparaca.

Pjevačica Aleksandra Radović već četiri mjeseca uživa u vezi sa Srđanom Stojanovićem, vlasnikom nekoliko elitnih beogradskih restorana.

Ona se s partnerom do sada nije pojavljivala na gradskim događajima, ali se s njim redovno viđa u jednom od njegovih restorana na obali Save.

Pjevačici i njenom dečku društvo su pravili prijatelji. Radovićeva i Stojanović sjedeli su jedno preko puta drugog i sve vrijeme se zaljubljeno gledali i smješkali se. U jednom trenutku Srđan je ustao, stao iznad Aleksandre, zagrlio je i strasno poljubio. Pjevačica, koja je pucala od sreće, uhvatila ga je za ruku.

U bašti restorana, gdje su uz bijelo vino uživali na oktobarskom suncu, sjedeli su još pola sata, a onda su se pozdravili s prijateljima i napustili restoran. Srđan je Aleksandri dao svoju jaknu i kacigu, a onda su sjeli na njegov motor i otišli.

Podsjetimo, Aleksandru i Srđana upoznao je njen kolega i kum Sergej Ćetković početkom ljeta, kada su i započeli vezu. 

Story 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.