Spremna za sudbonosno „da“: Udaje se Adel
Adel i Sajmon Konecki

Zaprošena

Spremna za sudbonosno „da“: Udaje se Adel

Poslije pet godina veze, Adel i Sajmon Konecki spremni su za sljedeću životnu fazu – najprije za vjeridbu, a zatim i sudbonosno „da“.

Čuvena pjevačica u vezi je sa 42-godišnjim Simonom od 2011. godine, a 2012. su dobili sina. Sudeći po informacijama koje su dospjele do britanskih medija, par planira vjeridbu do kraja godine.

Zvanične potvrde još nema, ali je pjevačica prošle godine ocijenila da je ta romansa „savršena ljubavna priča“.

Imala je nevjerovatnu godinu, oborila rekord prodaje i potpisala ugovor vrijedan 90 miliona funti. Ipak, korak bliže vjenčanju bio bi važan događaj u privatnom životu slavne Britanke.

„Oni neće vikati o tome na sav glas, nijedno od njih nije takvo i nećete vidjeti Adel kako šeta okolo sa ogromnim dijamantom na prstu“, otkriva izvor koji je želio da ostane anoniman i dodaje da su i Adel i Sajmon spremni za vjeridbu i vjenčanje i da su veoma uzbuđeni zbog toga.

Višestruko nagrađivana pjevačica serijom koncerata predstavila je album „25“, koji je prodat u više od 20 miliona kopija u proteklih 10 mjeseci. Njen prijatelj je dodao da se, poslije toliko poslovnih obaveza, 28-godišnja umjetnica raduje što će provoditi vrijeme sa porodicom.

RTS, DEJLI MEJL, MIROR

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.