Milica Dabović pokazala gole grudi(FOTO)

Razgolitila se

Milica Dabović pokazala gole grudi(FOTO)

Milica Dabović pohvalila se na društvenim mrežama provokativnim stajlingom kojim je pokazala više nego ikada do sada.

Crna prozirna toaleta pokazala je gole grudi košarkašice, koje je prekrila samo crnim naljepnicama.

I dok su neki obasuli Milicu komplimentima na račun njenog seksepila, drugi su joj zamjerili da je pretjerala, ali i iskritikovali nered u pozadini fotografije.

Naime, oko zgodne sportistkinje na sve strane bile su razbacane cipele, garderoba i smeće, a pratioci su joj ukazali na to da nijedna osoba sa stilom ne bi sebi dozvolila ovakav nered.

FjTktkqTURBXy82MjQ0MWVmNWI3YjI4YjQ0OWJmYjA3MTJjMTkyZTNmOC5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Inače, Milica je u ovoj haljini prošetala modnom pistom na reviji, a iz prvog reda bodrio ju je dečko Simon koji je zabilježio kako se ona snašla u ulozi manekenke.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.