Evo zašto se razvode Branislav i Nina Lečić!
Leka i Nina

Pravi razlozi

Evo zašto se razvode Branislav i Nina Lečić!

- Već neko vrijeme njihov brak nije funkcionisao, a velika razlika u godinama je učinila svoje - tvrdi izvor blizak Lečićima.

Poslije vijesti da se razvode Branislav i Nina Lečić, svi se pitaju koji su razlozi za kraj njihovog braka, a kako se priča, lijepa voditeljka je tražila razvod.

Prema nezvaničnim informacijama, već duže vrijeme brak Lečića nije dobro funkcionisao, i kako piše srpski Telegraf, Nina je angažovala advokata i podnijela zahtjev za razvod.

– Nina je saopštila Leki da želi da se razvedu. Već neko vrijeme njihov brak nije funkcionisao, a velika razlika u godinama je učinila svoje. Nina je željela da se provodi i izlazi sa prijateljicama, često je posjećivala javne događaje, što je Leki smetalo. Pogotovo su ga pogađale čaršijske priče da ga ona vara. Tokom braka dovodili su je u vezu sa nekoliko muškaraca, što jer Leku izluđivalo. On se na sve načine trudio da sačuva brak, ali mu to nije uspijevalo. Kriza je nastupila još ljetos, kada je Nina sa sinom otišla u Grčku na more, dok je on boravio u Budvi sa koleginicama – tvrdi izvor srpskog Telegrafa blizak bračnom paru Lečić i dodaje da je Branislav na sve načine pokušavao da suprugu odgovori od razvoda, ali ona je ostala dosljedna svojoj odluci, i kraj njihovog šestogodišnjeg braka je bio neminovan.

Da podsjetimo, Branislav i Nina Lečić su juče objavili saopštenje u kojem su detaljno objasnili zbog čega su odlučili da se razvedu. To, naravno nije spriječilo pojavu brojnih spekulacija o njihovom odnosu, i tračevi će se sigurno nastaviti budući da su njih dvoje najavili da više u javnosti neće pričati o razvodu…

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.