Izvršitelji plijene stvari iz doma Jelene Karleuše
Jelena Karleuša

Nije platila novčanu kaznu

Izvršitelji plijene stvari iz doma Jelene Karleuše

U dom Jelene Karleuša juče su upali sudski izvršitelji i policajci da bi zaplijenili imovinu zbog duga od tri miliona dinara.

Pomenuta suma određena je kao novčana kazna koju je prema odluci suda trebalo da plati koleginici Dijani Janković za povredu ugleda i časti, prenosi Blic.

Pošto Karleuša nije platila dug u zakonski predviđenom roku, posjetili su je izvršitelji u njenom domu u Lisičjem potoku. Pjevačica je izašla iz stana prije nego što su stigli jer nije mogla da gleda šta se dešava, i vratila se oko sat vremena kasnije, kada su izvršitelji završili posao.

Sukob Karleuše i Dijane Janković počeo je prije oko dvije godine, kada je članica žirija "Zvezda Granda" ismijavala svoju mlađu koleginicu, da bi joj Didi potom uzvratila i poručila joj da nosi lažne kristale iz Koteža. Karleuša joj nije ostala dužna, pa ju je ponovo isprozivala na društvenim mrežama.

"Izvjesna Dijana Stotka je komentarisala moj staling. Ne znate ko je? Ni ja. Baš me interesuje ko je i u kom motelu je zaradila taj nadimak", napisala je Jelena, na šta je Didi odgovorila tužbom.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.