Jelena Rozga nagrađena nagradom za pjevačicu decenije
Foto: John Pavlish, Jelena Rozga

Sarajevo

Jelena Rozga nagrađena nagradom za pjevačicu decenije

Povodom obilježavanja 25 godina postojanja i uspješnog rada, grupacija Avaz prošli mjesec proslavila je jubilej spektakularnim koncertom u sarajevskoj Zetri.

Tom prilikom dodijeljene su i nagrade izvođačima  iz cijele regije, a nagradu za pjevačicu decenije pripala je Jeleni Rozgi.

O nagradama je svojim glasovima odlučila publika, sto je za Jelenu imalo posebno značenje.

"Svaka nagrada od publike za mene ima najveći sjaj. Ovo je naša nagrada jer zajedno smo najbolji. Hvala Sarajevo za ljubav, sigurna sam da cemo se vidjeti uskoro" izjavila je Jelena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.