Krleuša u dva kratka poteza odgovorila Đaniju i Sajsi
Jelena Karleuša, arhiva

Nije im ostala dužna

Krleuša u dva kratka poteza odgovorila Đaniju i Sajsi

Ovih dana se nekoliko poznatih ličnosti vezuje za ime Jelene Karleuše, a ona je riješila da se u dva kratka poteza riješi Radiše Trajkovića Đanija i Sajsi MC.

Naime, nakon što je Đani shvatio kao provokaciju jedan Jelenin komentar upućen takmičaru Zvezda Granda, uputio je niz uvreda na račun svoje koleginice, poručivši joj da ne izgleda kao striptizeta pjevala bi samo u WC-u. 

Karleuša nije ostala dužna Đaniju, pa je tako na svom Twitter nalogu objavila pjevačevu fotografiju uz opis: “Imaj milosti: postani vegan!”, što se obično postavlja uz prizore životinja, kako bi se probudila svijest o vegetarijanstvu.

Osim toga, JK je odlučila i da se razračuna sa Sajsi MC, koja je, koristeći aluziju na plavokosu pjevačicu, pokušala da privuče pažnju na svoj novi singl, nazvan onako kako je trebalo naziv da nosi duet sa Karleušom Lokal beogradizam.

Jelenin PR je objasnio da ta pjesma nije realizovana, ali da Sajsi i dalje ima pravo na dio teksta koji je napisala, ali ne i na melodiju, koja je u vlasništu tima Jelene Karleuše, te da ako se pojavi neka pjesma istog naziva neće se raditi o onome na čemu su zajedničkim snagama radili.

Sa druge strane, pjevačica je, u svom maniru, bila nešto oštrija, pa je poslala Sajsi poruku u vidu tvita, šaleći se na račun njenog dueta Silikoni sa Severinom. 

jk

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.