Pjevačica kolabirala na sred bine: Srušila se dok je pjevala pjesmu Vitni Hjuston (Video)

Postala hit na društvenim mrežama

Pjevačica kolabirala na sred bine: Srušila se dok je pjevala pjesmu Vitni Hjuston (Video)

Poznata britanska pjevačica, voditeljka i pozorišna glumica Beverli Najt postala je hit na društvenim mrežama nakon nastupa na humanitarnom koncertu “Children In Need Rocks For Terry“.

Najt je bila jedna od brojnih poznatih izvođača uz Eli Guding, Olija Mursa i grupu Take That, ali je imala tu nesreću da joj u toku nastupa pozli, pa su morali da je iznose sa pozornice, pred hiljadama ljudi, prenosi Bulevarb92. 

Iako je BBC isjekao ovaj dio, snimak nesrećnog događaja pojavio se na društvenim mrežama koje su planule prvenstveno zbog njenog neprikosnovenog pjevanja pjesme "I Will Always Love You“.

Hitna pomoć je odmah došla, a ispostavilo se da je pjevačica kolabirala zbog niskog šećera u krvi. Poslije pola sata se povratila i ponovo izašla na binu kako bi bez problema otpjevala pjesmu.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.