Robi Vilijams priznao: Bio sam zaljubljen u muškarce
Robi Vilijams

Robi Vilijams priznao: Bio sam zaljubljen u muškarce

Robi Vilijams je jedan od najpoželjnijih muškaraca današnjice, a ni sam ne zna broj žena sa kojima je spavao.

Sada je konačno odgovorio i na glasine da je gej. Otac dvoje djece danas je u srećnom braku, a u intervjuu za magazin „Attitude“ za čiju je naslovnicu pozirao nag konačno je odgovorio na glasine da li je gej.

“Istina je da me penis mnogo ne zanima. Znate, bio sam zaljubljen u muškarce. Ozbiljno, baš zaljubljen. Mnogo. Ali, ja ne mogu to sa penisima. Ne uživam baš gledajući ni u moj. Da uživam, imao bih gej seks jer mnogo volim seks. Volio bih da imam 'seks na slavinu' (britanski sleng za gej seks)“, izjavio je.

Inače, glasine o Robijevoj seksualnosti ga prate otkako je započeo karijeru, a za to je uglavnom krivo njegovo previše slobodno ponašanje.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.