Najseksipilniji čovjek na svijetu: Snažan, poznat, zgodan ali u isto vrijeme i nježan (Foto)
Dvejn Džonson

Dvejn Džonson

Najseksipilniji čovjek na svijetu: Snažan, poznat, zgodan ali u isto vrijeme i nježan (Foto)

On je seksi, snažan, poznat, zgodan, ali u isto vrijeme i nježan. Uloge od glavnog snagatora, ali i čovjeka mekog srca mu stoje.

Upoznajte Dvejna Džonsona. Glumac sa čuvenim nadimkom "Stijena", i bivši profesionalni rvač izabran je od strane magazina "People" za najseksepilnijeg muškarca na svijetu!

Dvejn, koji je glavni snagator u svim mogućim filmovima skromno je prokomentarisao: "To je sjajno i kul".

v

Potom je dodao: "Biti seksi ne možete postati nekim trudom. Seksi ste onda kad imate samopouzdanja i kada brinete o svom tijelu", napisao je između ostalog "Stijena" na svom Instagramu. Sljedeće fotografije vam pokazuju zašto je baš on zaslužio da se nađe na ovom mjestu.

dd

l

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.