Nikola i Relja uživaju u noćnom provodu i alkoholu dok beba spava
Nikolija i Relja, Foto: Alo

Opustili se

Nikola i Relja uživaju u noćnom provodu i alkoholu dok beba spava

Pjevačica Nikolija Jovanović je prije mjesec i po na svijet donijela ćerkicu Reu, pa sada, kada je beba malo ojačala, mama se opustila, a bogami i tata Relja Popović.

Kako "Alo!" saznaje, nešto poslije 21 čas, vjerovatno kada su uspavali nasljednicu, novopečeni roditelji su se spremili i krenuli u provod. Kako zbog obaveza oko Ree do sada nisu imali priliku da se opuste, Nikolija i Relja su se provodili za sve pare. Njih dvoje su sve vrijeme ćaskali i za barskim stolom ispijali, čini se, vino. Dobro raspoloženi roditelji sve vrijeme su nazdravljali.

Nikolija je s vremena na vrijeme gledala u mobilni telefoni očekujući izvještaj iz doma o tome kako se ponaša beba i da li je sve u redu. Iako ne znamo da li je baka Vesna Zmijanac bila zadužena za čuvanje unuke, očigledno je da se Rea nije bunila jer su njeni roditelji u provodu ostali dugo. Nikolija je pokazala savršenu figuru u kratkoj crnoj haljinici i mrežastim čarapama, dok je Relja imao sako sa šljokicama. Očigledno je da je i njih ponijela novogodišnja atmosfera kojom uveliko odiše prijestonica, pa su oboje na sebi imali detalje od štrasa. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.