Marija Šerifović zaigrala uz pjesmu
Marija Šerifović

Hit na društvenim mrežama

Marija Šerifović zaigrala uz pjesmu "Mladiću moj" (Video)

Pjevačica Marija Šerifović je zaigrala uz pjesmu "Mladiću moj", koju je izvodila jedna od takmičarki šoua "Zvezde Granda".

Članovi žirija prave haos na snimanju šoua, a fotografije i video-snimci njihovih "akcija" su pravi hit na društvenim mrežama.

Tako je Marija danas objavila snimak na Instagramu u kojem je vidimo dok igra uz veliki hit grupe "Zana", koji je dostigao više od 40.000 pregleda za samo par sati.

 

A video posted by Marija Serifovic (@serifovic) on

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.