Čola izgubio nevinost na livadi a Vesna Zmijanac  prvi seks imala sa  nastavnikom matematike
Zdravko Čolić

Zvijezde o prvim iskustvima

Čola izgubio nevinost na livadi a Vesna Zmijanac prvi seks imala sa nastavnikom matematike

Brojne estradne zvijezde medijima su otkrili kada, kako i s kim su izgubili nevinost.

 Tako je Zdravko Čolić priznao da je svoje prvo seksualno iskustvo imao s čobanicom na livadi.

Legendarni zavodnik se prisjetio kako je okruženje djelovalo romantično, a da je on, kao momak iz grada, bio interesantan seoskim djevojčicama.

Zvjezdana loto djevojka, Suzana Mančić, prvo seksualno iskustvo imala je u šesnaestoj godini s jedinim mladićem kojem je htjela dati.

Pjevačica Marija Šerifović ispričala je kako je nevinost izgubila u 18. godini s dečkom Marijanom, ali da je prvi orgazam doživjela tek godinu dana kasnije s jednom ženom.

Pjevačica Vesna Zmijanac najviše je šokirala priznanjem da je svoje prvo seksualno iskustvo imala sa tajnom ljubavi - nastavnikom matematike. "On je bio stariji, osoba u kojoj sam tražila svojega oca...", objasnila je Zmijanac.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.