Ljubavnici se
Ilustracija

Bizarno

Ljubavnici se "zaglavili" tokom seksa, muž tražio jedno kako bi pomogao (VIDEO)

Jedan nesrećni Kenijac, koji se upustio u švalerisanje sa udatom ženom, našao se u prilično nezavidnoj situaciji. Naime, uhvaćen je na djelu sa penisom u tuđoj supruzi, a da stvar bude bizarnija, za sve je navodno kriva crna magija!

Kada je osvetoljubivi muž dotične gospođe naslutio da ga žena vara, otišao je kod lokalnog vrača kako bi od njega dobio specijalni napitak, koji je potom krišom dao svojoj supruzi. Ne zna se da li je baš to pomoglo, ali istina je brzo izašla na vidjelo i ona je sa ljubavnikom uhvaćena na djelu, tako što su bili zarobljeni satima u krevetu, jer on nije mogao da izvadi penis iz nje.

Komšije su najzad čule njihovo zapomaganje i iznijele zaglavljene ljubavnike iz kuće, a cio događaj snimljen je mobilnim telefonom, pa je ovaj video stekao planetarnu popularnost.

Lokalni mediji su naveli da bijesni suprug nije želio da dozvoli vraču da razdvoji osramoćene preljubnike sve dok mu suparnik nije isplatio 1500 šilinga (15 eura). Vrač je navodno uspio da ih razdvoji, ali je upozorio sve prisutne da bi mogla da ih snađe slična sudbina ako se upuste u preljubu.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.