Brak je sljedeći korak
Mirka Vasiljević

Glumica Mirka Vasiljević uskoro pred oltarom

Brak je sljedeći korak

Glumica Mirka Vasiljević (22) koja je prije godinu i po dana dobila sina Andreja sa fudbalerom Vujadinom Savićem, uspješna je i na privatnom i na poslovnom planu.

Uspješna mlada glumica priča o svom vjenčanju sa Vujadinom, ali i ulozi u seriji "Zvezdara". Mirka objašnjava da je ulogu u ovoj seriji prihvatila jer je željela novo iskustvo. Ona kaže da joj novac nije presudan prilikom odabrira uloga jer joj je bitno da je projekat dobar.

Mirka kaže da je majčinstvo njena najveća sreća i da se ne obazire na negativne komentare. "Ne postoji najbolje vrijeme za rađanje djeteta. Svako vrijeme je najbolje", rekla je ona.

Poznatom paru poznanici često postavlju pitanje kada će se vjenčati.

"Ne nervira me, jer je ono logično. Vujadin i ja smo dugo zajedno, dobili smo dijete i brak je svakako sljedeći korak", kaže Mirka. Ona dodaje da je sigurna da će se to dogoditi, mada, da bi organizovali vjenčanje, moraju unaprijed znati svoje obaveze, sto je često nemoguće.

"Njegova karijera dozvoljava da se to desi dva puta godišnje, a teško je uklopiti slobodno vrijeme njegovih prijatelja, fudbalera, jer su pauze u različito vrijeme", objašnjava glumica.

Mirka bi volela da se venča u Beogradu.

(Press Online)