Monogi primijetili njen talenat: Ona je rasplakala Jelenu Karleušu!

"Zvezde Granda"

Monogi primijetili njen talenat: Ona je rasplakala Jelenu Karleušu!

Pjevačica Sandra Rešić već godinama pokušava da se uz pomoć takmičenja "Zvezde Granda" progura na domaćoj muzičkoj sceni, pa se tako pojavljuje i u novoj sezoni.

Mnogi su primjetili njen talenat, ali je u centar medijske pažnje dospjela kada se saznalo da je ćerka pokojnog pjevača Nina.

Sandra se iz sentimentalnih razloga rijetko odlučuje da pjeva očeve pjesme, ali je to ipak učinila u prvom krugu takmičenja.

Kada ju je čula, članica žirija Jelena Karleuša se rasplakala.

"Vidim je sa maramicama, i kako ona kreće da plače ja sam samo ovako skrenula pogled i samo pomislila: "E super što si sada počela da plačeš, ako ja počnem to će biti katastrofa", rekla je ona u emisiji Exkluziv.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.