Sjutra se ženi Viktor Troicki, najvažniji gost Novak Đoković

Sjutra se ženi Viktor Troicki, najvažniji gost Novak Đoković

Srpski teniser Viktor Troicki sjutra će izgovoriti sudbonosno „da“ svojoj vjerenici Aleksandri Đorđević.

Pripreme za vjenčanje koje će se održati u nedelju, 27. novembra, već su pri kraju, a jedan od najvažnijih gostiju i Viktorov drug Novak Đoković trebalo bi da stigne u Beograd dan pred slavlje. Kako saznaje „Alo!“, Đoković, koji je poznat kao veliki veseljak, raduje se velikom danu svog prijatelja, pa je već spremio i spisak pjesama koje će naručivati od muzike.

Novak je nekoliko puta isticao da se odlično provodi uz narodnjake, posebno uz hitove Tome Zdravkovića, i da mu je omiljena pjesma „Kafana je moja sudbina“, pa je to prva pjesma za Viktorovu svadbu. Na podugačkoj listi nalaze se još i pjesme „Ej, Branka, Branka“ Tome Zdravkovića, „Ne daj me, majko“ Mire Škorić, „Polomiću čaše od kristala“ Miroslava Ilića, „O svemu mi pričaj ti“ Milana Topalovića Topalka...

tjwktkqTURBXy8zNmVlN2MyODNmOWNlM2I5NzYxZGFlNTliM2QyNzU4Yi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA1

- Sjajno se osjećamo i Aleksandra i ja. Super teku pripreme za svadbu. Sve je onako kako treba da bude, oboje smo zadovoljni zbog toga. Datum vjenčanja se baš približio, pa se i pripreme zahuktavaju u skladu s tim - poručio je teniser za Alo i skromno priznao da je pomalo zbunjen zbog medijske pažnje koju je izazvalo njegovo vjenčanje. Iako je godinama u svjetskom teniskom vrhu, ipak ga, kako kaže, iznenađuje pažnja koju izaziva.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.