Svadba se isplatila: Troicki dobio 50.000 eura!
Foto:Mondo

Svadba se isplatila: Troicki dobio 50.000 eura!

Srpski teniser Viktor Troicki i njegova supruga Aleksandra inkasirali su 50.000 eura od svadbe koju su prije dva dana organizovali u srpskoj prijestonici.

Prijatelji, rođaci i kumovi nisu žalili novac pri darovanju bračnog para Troicki, pa su mlada i mladoženja prve dane bračnog života proveli u brojanju novca. Oni su, uz mnogobrojne koverte sa kešom, dobili i mnoštvo originalnih poklona. Među onima koji se vode starim razmišljanjem "daj mladima novac, pa nek kupe šta im treba" bio je i teniser Nenad Zimonjić, koji je na svadbu došao sa suprugom Minom i djecom.

"Mladenicmima nismo ništa kupili, dobiće poklon na drugi način. Novčano je uvijek bolje. Poželio sam im svu sreću u zajedničkom životu. Očekuje ih prelijepo novo iskustvo jer će uskoro postati roditelji", istakao je Nenad za "Alo".

Za razliku od njega, teniser Janko Tipsarević je donio poklone.

"Poželjeli smo im ono što se svim mladencima poželi. Mnogo zdravlja i ljubavi. Ne želim da otkrivam šta smo im kupili, ali u svakom slučaju bilo je nekoliko poklona.Naručio sam pjesmu 'Prijatelji, braćo, kumovi' jer tu pjesmu jedino znam od domaćih, ne slušam domaću muziku", rekao je Janko, koji je zajedno sa Đokovićem na svadbi otpjevao pesmu "U svijetu postoji jedno carstvo".

Kako ni Novak Đoković kada je dolazio nije nosio poklon, sasvim je izvjesno da je u džepu imao kovertu. Tako su došli i Ilija Bozoljac, Dušan Lajović i Filip Krajinović. Osim što su mladencima donijeli novac za početak bračnog života, sportisti su bili i najveseliji, pa su čašćavali muzičare.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.