Nestala Severina: Bivši vjerenik tvrdi da mjesec dana nije došla po sina
Severina Kojić

Nestala Severina: Bivši vjerenik tvrdi da mjesec dana nije došla po sina

Bivši vjerenik pjevačice Severine Kojić, Milan Popović, tvrdi da je ona nestala, jer neko vrijeme nije čuo ništa o njoj i jer već više od mjesec dana ne dolazi po njihovog sina.

"Pokušavam sve vrijeme da je kontaktiram, ali bezuspješno, od početka oktobra", rekao je Popović za Index.hr.

Severina je prije mjesec dana objavila da se iz javnosti povlači zbog operacije glasnih žica, a od tada na društvenim mrežama objavljuje samo stare fotografije.

Ni njen suprug Igor Kojić ne objavljuje zajedničke fotografije, jedino su na starim fotografijama jedno drugom čestitali prvu godišnjicu braka, ali nikakvog znaka da su je zaista proveli zajedno nije bilo.

Popović je sina posljednjih nedjelja zadržao kod sebe, jer nije želio da ga preda nekom trećem.

On kaže da nema baš nikakvih informacija o tome gdje se pjevačica nalazi ni šta se sa njom događa, a sve vrijeme mu se nije javio niko od osoba bliskih pjevačici.

"Obratio sam se i Centru za socijalni rad i policiji" kaže Milan.

Severina nije željela da razgovara o ovoj temi, a njen menadžer Tomica Petrović odgovorio je RTL-u da Severina nema namjeru da se raspravlja sa Milanom preko medija.

"Nakon što ga je Severina ostavila, on joj se prijtio da će je uništiti i da će u medije davati svakakve laži kako bi je diskreditovao i kao majku i kao osobu. Milan Popović je protiv Severine i njenih bližnjih podigao 30-ak tužbi i sve ih je izgubio, a sve to radi kako bi Severini oduzeo dijete. Broj tužbi se povećao pogotovo nakon što se Severina udala što i dalje dokazuje da mu nikad nije bilo stalo do interesa djeteta", rekao je Petrović.

Prema informacijama na njenoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, Severina bi trebalo da se pojavi već 3. decembra na koncertu u Njemačkoj, pa možda tada objasni svoj nestanak.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.