Anđelina Džoli na ivici anoreksije,
Anđelina Džoli

Njeno zdravstveno stanje zabrinjavajuće

Anđelina Džoli na ivici anoreksije, "spala" na 35 kilograma (FOTO)

Anđelina Džoli je na ivici anoreksije, a njeno zdravstevno stanje je veoma zabrinjavajuće, s obzirom na to da ima samo 35 kilograma.

Tabloid "National Enquirer" objavio je fotografiju premršave Anđeline, uz navode da glumica odbija da jede, te da bi mogla da oboli od anoreksije, ili čak dobije rak.

CfUu4VjW4AEC5CT

Specijalista doktor Stjuart Fišer dao je svoj sud za pomenuti tabloid i rekao da Džolijeva vjerovatno pati od kaheksije.

- Kaheksija uključuje gubitak težine, atrofiju mišića, umor, malaksalost i gubitak apetita što dramatično povećava šanse za smrt - rekao je dr Fišer.

Međutim, glumičina porodica se brže-bolje oglasila posle ovih fotografija navodeći da je sa Anđelinom sve u redu i da se ona odlično osjeća, uprkos drastičnom gubitku težine, te da je cijela priča "napumpana".

CfPN6wpUsAEfIDh

S druge strane, izvor blizak glumici navodi da je Anđa očajna zbog toga što je Bred oslobođen krivice za zlostavljanje djeteta, te da je užasava i sama pomisao da bi sa njim mogla da dijeli starateljstvo nad djecom.

Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.