Nakon nervnog sloma reper odlučio da neko vrijeme živi sam

Nakon nervnog sloma reper odlučio da neko vrijeme živi sam

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan i Kanje Vest trenutno žive odvojeno. Reper se nalazi u iznajmljenoj kući daleko od žene i djece.

Proteklih par mjeseci poznati par prošao je kroz mnogo teških trenutaka, naročito poslije pljačke Kim u Parizu i psihičkog sloma repera, koji je tek prije nekoliko dana izašao iz bolnice. 

"Kanje Vest ne živi sa porodicom Kardašijan. On je pušten iz bolnice u srijedu gdje je proveo oko desetak dana nakon pretrpljenog nervnog sloma, ali umjesto da ide kući kod svoje porodice, on se nalazi u iznajmljenoj kući gdje je i dalje na kućnom liječenju", prenose svjetski mediji. 

"Kim djeluje zabrinuto i podržava Vestovu odluku da bude sam. Još uvijek se ne zna koliko će Kanjeu biti portrebna kućna njega i liječenje", dodaju mediji. 

"Kim osjeća olakšanje jer Kanje dobija terapiju i pomoć koja mu je potrebna. Ona misli da će to spasiti njihov brak", zaključuju strani mediji.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.