Sandra Afrika konačno pokazala baku od koje je dobila auto, jahtu, stan u Monte Karlu...
Sandra Afrika

Darežljiva baka

Sandra Afrika konačno pokazala baku od koje je dobila auto, jahtu, stan u Monte Karlu...

Pjevačica Sandra Afrika prošle godine bila je prva na udaru i predmet velike istrage oko utaje poreza jer se vozikala u preskupim automobilima, hvalila raskošnom vilom i jahtom.

Tada je poreska uprava pročešljala estradu kako bi se utvrdilo porijeklo imovine, kao i to da li se za nju plaća porez. Ostala je upamćena čuvena izjava Sandre Afrike da joj je jahtu na kojoj se slikala u izazovnoj pozi kupila - baba!

I došlo je vrijeme da Sandra predstavi svoju babu, te je na Instagramu objavila fotografiju koja je nastala dok je pjevačica bila u posjeti baki i deki u Njemačkoj.

Untitled,

Izvor:Instagram

- Moji baka i deka žive već 40 godine u Njemačkoj i ne vidim u čemu je problem što su mi kupili auto i ostavili stan u Monte Karlu - izjavila je svojevremeno pjevačica.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.