Emotivna poruka Done Ares rastužila mnoge: Oporavak traje predugo, ali uskoro prestaje
Foto: Facebook

Emotivna poruka Done Ares rastužila mnoge: Oporavak traje predugo, ali uskoro prestaje

Dona Ares, koja je dva puta uspjela da pobijedi rak oporavlja se i puni baterije za nove životne izazove.

Pjevačica Dona Ared je navela da joj muzika više nije na prvom mjestu, a na Fejsbuku je otkrila svoje planove u bliskoj budućnosti.

"Važnost kose za mene nikad nije bila zbog ljepote nego zbog karaktera i ličnog osjećaja kompletnosti. Volim je!! Vježbam duge šetnje, eksperimentišem sa ishranom, učim danski ludom brzinom, privodim kraju i dizajn na IT Akademiji radi ličnog usavršavanja i planiram da upišem još jedan smjer. Svaki dan vježbam klavir, ali muzika mi trenutno nije na prvom mjestu interesovanja.

Kroz sve što mi se desilo u poslednje dvije godine stekla sam nova znanja i saznanja što mi je otvorilo potpuno nove vidike i ukazalo na neke druge probleme koji traže rješenja. Teško je vratiti se na tačku u prošlosti kad si već bio dio budućnosti.

Kada bih morala ukratko da napravim komparaciju Sobe1 i Sobe2 najbolji opis bi bio da Alisa u zemlji čuda iz serije Sultan Sulejman prelazi odjednom u seriju Star Wars i postaje Avatar sa robotskom operacijom budućnosti, i uz to idu sva čuda koja su se tu desila i dešavaju se svakodnevno. Zato oporavak traje predugo, ali i to uskoro prestaje!!! Volim vas sve i puno pozdravljam...", poručila je Dona.
Story.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.