Očekuju prinovu: Mali Peković stiže u februaru
Nikola Peković

Očekuju prinovu: Mali Peković stiže u februaru

Predsjednik Košarkaškog kluba Partizan Nikola Peković (30) i njegova supruga Violeta (38) očekuju prinovu.

Legendarni košarkaš dobiće sina u februaru, piše novi broj magazina Story, koji se od danas nalazi u prodaji.

Peković je buduću suprugu upoznao 2015. godine u Pljevljima, i to preko svog prijatelja, kasnije i kuma Darka Šarića.

Posle godinu dana veze poznati košarkaš odlučio je da zaprosi svoju izabranicu, koja je po zanimanju ljekarka.

Nikola i Violeta su u braku od 17. juna ove godine, a svadbena ceremonija upriličena je u hotelu „Mediteran“ u Bečićima. Veselju je prisustvovalo 400 gostiju, pevali su Ana Bekuta, Miroslav Ilić, Aca Pejović, Dženan Lončarević...

Lijepa vijest o trudnoći mnogo je obradovala prijatelje porodice Peković, koji su sredinom avgusta bili svjedoci koliko su Nikola i Violeta teško podnijeli tadašnju tragediju koja ih je zadesila.

Naime, Violeta je bila u drugom stanju, ali se ta trudnoća završila gubitkom bebe. Pekovići su iz neželjene situacije izašli jači i u martu čekaju proširenje porodice, što ih oboje čini izuzetno srećnim.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.