Anđelina Džoli hospitalizovana?!
Anđelina Džoli

Glumica u lošem zdravstvenom stanju

Anđelina Džoli hospitalizovana?!

Američki list “National enquirer” objavio je na naslovnoj strani da je poznata glumica Anđelina Džoli (41) navodno hospitalizovana i sliku kako ona trenutno izgleda, pošto ima, kako tvrde te novine, samo 35 kilograma.

List je, takođe, objavio fotografiju vozila Hitne pomoći kako navodno stoji ispred vile čuvene glumice.

Reakcije čitalaca su podvojene: dok su jedni šokirani izgledom američke glumice, drugi smatraju da je riječ o foto-montaži i da je ovo samo pokušaj da se proda primjerak novina više.

Američki portal “Radar onlajn” prije nekoliko dana objavio je informaciju da je Džolijeva u lošem zdravstvenom stanju i da ima samo 35 kilograma.

andjelinainstagram1

Izvor:Instagram

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.