Severina: Crna Goro nosim te u srcu!(FOTO)
Severina u Baru

Severina: Crna Goro nosim te u srcu!(FOTO)

Hrvatska estradna zvijezda i jedna od najpopularnijih pjevačica regiona Severina Kojić u novogodišnjoj noći nastupila je u Baru.

Dvosatni nastup pjevačice na glavnom gradskom trgu ispunio je očekivanja mnogobrojne publike, koja je, kako i dolikuje u dobrom raspoloženju i sa pjesmom dočekala Novu 2017. godinu.

Severina se danas oprostila od Crne Gore i Bara, a fotografiju, na kojoj pozira ispred Hrama Svetog Jovana Vladimira, objavila je na društvenim mrežama uz poruku: 

"Hvala Bar, hvala Crna Gora, nosim vas u  <3."

15826824101549114156370537887919110874481796n

Foto:Facebook

Crnogorci su joj u komentarima zahvalili za dobar provod i poželjeli da opet dođe što prije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.