Stanija se preznojila u Jutarnjem programu: Ova pitanja nije očekivala(VIDEO)
Foto: Printskrin TV Pink

Stanija se preznojila u Jutarnjem programu: Ova pitanja nije očekivala(VIDEO)

Stanija Dobrojević bila je gošča Jutarnjeg programa TV Pink, gdje se ponovo dotakla svog obrazovanja.

Dobrojevićeva se pohvalila kako je radno dočekala Novu godinu, ali da će muzici tek ozbiljnije da se posveti i dokaže na tom polju, prenosi Alo.rs

- Nakon pobjede u Farmi dostigla sam vrhunac kao djevojka koja ima veliki medijski prostor, naslovne strane... Odlučila sam da se povučem, diplomirala sam ekonomiju na državnom fakultetu - hvalila se Stanija, a potom ju je Predojević upitao da li ona sebi djeluje kao diplomirani ekonomista.

- Privatno da, medijski ne. Ne biram ništa što je lako, pa samo tako željela da idem stopama svog oca koji je takođe diplomirani ekonomista, a ovo što radim trenutno je kako ja kažem, mladost, ludost... U budućnosti ću se baviti nečim što nema veze sa godinama. Na primer diplomatija, humanitarni rad... - objasnila je Stanija.

Voditelj ju je potom zamolio da prokomentariše ekonomsku situaciju u našoj zemlji.

- Ekonomski standard nam je loš, a prave vrijednosti su pale u drugi plan - bila je kratka Dobrojevićeva, ali ju je Srđan ispreskakao novim pitanjem.

- Koje su to prave vrijednosti? Po vama se ne bi reklo da postoji ekonomska kriza - rekao je Predojević, a Stanija je odlučila da da savjet mladim studentima kao odgovor na ovo pitanje.

- Bila sam uvijek odličan đak i uvjiek imala desetke na fakultetu, pa sam otišla u Ameriku da radim pet mjeseci. Bila sam krupije u kazinu i imala platu od 1.000 dolara, što je lijepa suma. Ona sam ostala da radim kako bi sebi mogla da priuštim kola, stan, laptop... I to bih svima savjetovala - završila je Stanija.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.