Nezgodna poza crnogorskog šminkera i Kim Kardašijan: Mislili ste da joj samo sređuje lice? (FOTO)
Kim Kardašijan

Sve u sklopu posla

Nezgodna poza crnogorskog šminkera i Kim Kardašijan: Mislili ste da joj samo sređuje lice? (FOTO)

Najpopularnija starleta dugo ne objavljuje fotografije na društvenim mrežama, ipak za nju to čine njeni saradnici.

Prije nekoliko dana na Instagram profilu jednog šminkera objavljena je fotografija Kim Kardašijan na kojoj je starleta u nezgodnoj pozi.

Mario Dedivanović na svom profilu na popularnoj društvenoj mreži objavio je fotografiju na kojoj mu je glava veoma blizu njenog međunožja.

On je šokirao svoje prijatelje, a potom objasnio da je i to u sastavu njegovog posla i da ne radi samo na licu popularne starlete.

– Mislite da radim samo na licu – napisao je ispod objave na Instagramu crnogorski šimnker.

Kada su njegovi prijatelji vidjeli fotografiju, zgrozili su se, ali su na kraju shvatili šta Mario radi. On prikriva psorijazu od koje starleta boluje dugo.

PinkM

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.