Dragana: Sestra mi je preživljavala posljednje dane života, zato sam plakala
Dragana Mirković

Otkrila istinu

Dragana: Sestra mi je preživljavala posljednje dane života, zato sam plakala

Pjevačica Dragana Mirković je u emisiji "Premijera" sumirala sve događaje iz protekle godine.

Za muzičku zvijezdu Draganu Mirković 2016. godina bila je i te kako uspješna – osim što je nizala uspjehe na privatnom planu, obradovala je svoje fanove novim pjesmama i postala je članica žirija „Pinkovih zvezda“. Ipak, Mirković je u protekloj godini imala nekoliko teških životnih trenutaka, a o svemu što joj se dešavalo u prethodnom periodu iskreno je progovorila za „Premijeru“.

Dragana se prisjetila da joj je 2016. godina počela jednim hirurškim zahvatom koji je njen život promijenio na bolje.

– Već 11. januara imala sam veoma bitnu operaciju koja mi je, na svu sreću, uljepšala život jer sam imala velike bolove u 2015. godini. Sa tom operacijom sam sebi omogućila da funkcionišem savršeno, kao i ranije. Iz bolnice sam izašla baš na moj rođendan, 18. januara – prisjetila se Dragana, koja se nakon operacije posvetila porodici, a tokom ljeta imali su veliki razlog za slavlje – rođendan njene ćerke Manuele i uspješno završenu školsku godinu.

– Mi smo okupili kompletnu našu familiju, svi su došli sa svih strana. To je bio veliki događaj za sve nas. Manuela je još djevojčica, poprilično je visoka, ali je mlada, ima samo četrnaest i po godina. Nježna je, prava djevojčica, umjetnički potpuno nastrojena u više pravaca – veoma lijepo crta, mnogo je interesuje dizajniranje enterijera, namještaja… Prava je „ženskica“ – rekla je Dragana i dodala da je veoma posvećena djeci.

– Ja sa njima volim da pričam, veoma sam pažljiva. Pažljiva sam kao majka – biram vrijeme i trenutak za razgovore – dodala je ona.

Već u septembru prošle godine Dragana se pripremala za novu profesionalnu ulogu – poziv da bude članica žirija „Pinkovih zvezda“ veoma ju je obradovao, a novi zadatak u kojem se do tada nije oprobala ozbiljno je shvatila.

– U „Pinkove zvezde“ sam krenula sa jednim jako pozitivnim razmišljanjem i željom da budem podrška kandidatima. To je moj stav, ne mogu da pobjegnem od sebe, ne mogu da budem drugačija. Ne želim da me gledaju kao sudiju u toj stolici, ja to nisam. Ako mogu da im pomognem – sa zadovoljstvom – rekla je Dragana.

Veliku pažnju privukle su i njene suze u crvenoj stolici, a nakon što su se emocije slegle, muzička zvijezda otkrila je zbog čega je zaplakala u najpopularnijem muzičkom šou programu na ovim prostorima.

– Prvi put kad sam zaplakala… Jeste, pogodila me je i pjesma, sve to stoji, ali nije pjesma bila glavni razlog. Sestra od strica je bukvalno preživljavala posljednje dane svog života, znala sam to, onda se dogodila i ta pjesma… Ta tuga je provalila iz mene, tada sam zaplakala. Poslije nekoliko dana sam je i izgubila, to su jako teški momenti i prosto ne znam kako sam uspjela da snimim tu emisiju –iskrena je bila Dragana.

Sam kraj 2016. godine i početak 2017. u njenom je znaku, zbog novog, dugoočekivanog studijskog albuma kojem se obradovala njena mnogobrojna publika. Pjevačica priznaje da je sve svoje snove ostvarila, a da je nove pjesme snimila ponajviše zbog svojih vjernih fanova.

PinkM

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.