16 osoba uhapšeno zbog krađe nakita američke rijaliti zvijezde
Kim Kardašijan

16 osoba uhapšeno zbog krađe nakita američke rijaliti zvijezde

Francuska policija saopštila je danas da je uhapsila 16 osoba osumnjičenih za umiješanost u krađu nakita američke rijaliti zvezde Kim Kardašijan početkom oktobra u Parizu.

Akcija hapšenja izvedena je pod kontrolom Brigade za sprječavanje razbojništava u regionu Pariza i na jugu Francuske, a usledila je poslije višenedeljne istrage zasnovane na analiziranju tragova DNK nadjenih na mjestu pljačke, navodi se u saopštenju policije, prenosi Beta.

Kako je rečeno, jedan od uzoraka poklapa se sa DNK osobe već poznate policiji.

Kardašijanovoj su u noći izmedju 2. i 3. oktobra u luksuznom pariskom hotelu naoružani napadači ukrali nakit vrijedan devet miliona eura, što je najveća pljačka u Francuskoj u posljednjih 20 godina.

Maskirani pljačkaši prijetili su rijaliti zvijezdi pištoljem prislonjenim na glavu, a zatim su je vezali, primorali da uđe u kadu i zaključali je u kupatilo, nakon čega su joj ukrali prsten od četiri miliona eura i kutiju sa nakitom vrijednim pet miliona eura.

Lopovi su tokom bjekstva izgubili dijamantski privezak vrijedan oko 30.000 eura, koji je predat istražiteljima nakon što ga je poslije nekoliko sati uzela prolaznica nedaleko od mjesta pljačke.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.