Džoli i Pit sklopili dogovor, razvod će se voditi u tajnosti

Radiće na okupljanju porodice

Džoli i Pit sklopili dogovor, razvod će se voditi u tajnosti

Anđelina Džoli i Bred Pit saopštili su da su se dogovorili da proces razvoda braka vode u privatnom aranžmanu i da će raditi na okupljanju svoje porodice.

Oni su, u saopštenju koje je u ponedjeljak uveče dostavljeno agenciji AP, naveli da će detalje o svom razvodu ubuduće držati u tajnosti, a razvod će voditi privatni sudija. 

"Strane i njihovi pravni savjetnici potpisali su sporazum o zaštiti prava na privatnost svoje djece i porodice držanjem svih sudskih dokumenata u tajnosti i angažovanjem privatnog sudije koji će donositi sve potrebne pravne odluke i olakšati brzo rješavanje bilo kakvih preostalih pitanja", navodi se u saopštenju. 

Roditelji su se, dodaje, obavezali da djeluju jedinstveno kako bi im se porodica brzo oporavila i ponovo okupila. Ovo je prvo zajedničko saopštenje dvoje glumaca u vezi sa njihovim razvodom otkako je Anđelina Džoli u septembru podnijela zahtjev za razvod braka, a tada je jedan od njenih advokata izjavio da je to učinila "radi zdravlja svoje porodice". 

Vlasti su istraživale navode da je Bred Pit zlostavljao njihovog 15-godišnjeg sina tokom privatnog leta, ali izvori bliski slučaju kažu da je glumac oslobođen krivice. Privatne sudije se često koriste u slučajevima razvoda poznatih, kako bi se mnogi detalji procesa razvoda sakrili od javnosti dok se ne okonča, napominje američka agencija.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.