Za najljepšu ženu poklon ogrlica vrijednosti 100.000 dolara

Novi dečko Džej Lo ne štedi

Za najljepšu ženu poklon ogrlica vrijednosti 100.000 dolara

Kanadski reper Drejk želio je da se osigura da će Dženifer Lopez sijati u 2017. godini i poklonio joj „Tifanijevu“ dijamantsku ogrlicu u vrijednosti od 100.000 dolara.

Mediji povezuju repera i 17 godina stariju pjevačicu od decembra prošle godine, što niko od njih nije demantovao.

Prema listu Pipl, Drejk je Dženifer poklonio „Tifanijevu“ ogrlicu Viktorija, koja u sebi ima dijamante oblika kruške od 15 karata.

Četrdesetsedmogodišnja pjevačica je objavila fotografiju s vrijednim poklonom, podijelivši na Instagramu svoju sliku u skupocjenoj bundi i crvenoj haljini, na novogodišnje veče, koje je navodno provela s kanadskom zvijezdom.

DzejLof2

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.