Milica Pavlović tema broj jedan u evropskim medijima (FOTO)
Foto: Screenshot/Instagram

Milica Pavlović tema broj jedan u evropskim medijima (FOTO)

Srpska pjevačica Milica Pavlović postala je tema broj jedan evropskih tabloida nakon nedavnog gostovanja u emisiji "Amidži šou".

Naime, Milica je kod Ognjena Amidžića gostovala kako bi promovisala novi album "Boginja", a u emisiji se pojavila u duboko dekolitiranoj haljini. I upravo je Miličin stajling bio jedna od okosnica tekstova koji su se pojavili na internetu, a čitaoci turskih, britanskih, grčkih i norveških portali udijelili su mladoj Leskovčanki mnoštvo komplimenata.

G5mktkqTURBXy83NDI5MTIwMTIxNTY1ZTZiZTIzMDExNzZhYjU0NmU1Ny5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Foto: Screenshot/Instagram

- Večeras mi je telefon zvonio kao poludio! I dugujem jedno veliko hvala mojim prijateljima, koji su još jednom pokazali koliko me vole i koliko se zaista raduju svakom mom uspjehu. Moram malo da se pohvalim. Zaista nisam očekivala, ali danas je više od 100 svjetskih portala iz Velike Britanije, Turske, Grčke, Norveške i drugih zemalja iz Evrope objavio zaista predivne tekstove o meni i promociji mog albuma "Boginja" u emisiji "Ami G Show" - napisala je Milica na društvenim mrežama i dodala:

-Svakako da sam oduševljena što sam dobila ovako divnu i potpuno neočekivanu podršku, to mi daje nevjerovatnu snagu i uliva povjerenje da sve što radite sa velikom ljubavlju ne može da prođe nezapaženo. Zahvaljujem svjetskim medijima na divnim komplimentima, ostala sam bez teksta... - napisala je Milica.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.