Pjevačica se oprostila od drage osobe koja je preminula od droge
Dunja Ilić

Od sinoć udovica

Pjevačica se oprostila od drage osobe koja je preminula od droge

Pjevačica Dunja Ilić objavila je na društvenim mrežama da joj je draga osoba preminula od droge.

Kontroverzna zvijezda, koja je već u nekoliko navrata šokirala javnost svojim ponašanjem, objavom na Fejsbuku oprostila se od dečka i poručila da je od danas udovica.

- Sedam sati sam gledala samo tvoju sliku jer si za ljude bio narkoman nedostojan sahrane. Meni si sve i ostaćeš. Pokušaću da te učinim živim kroz pjesme i knjige. Jer sada kada si fizički nestao zbog smrdljivog šprica i mene je samo pola. Nisi ti srećo mogao drugačije, previše si shvatao koliko je smrdljiv ovaj svijet. To go*no te je spasavalo bola i realnosti koju život nosi. Razumijem te ljubavi jedina i dušo moja napaćena. Šta sad i koga da zamišljam noću kada legnem. Eto, emotivno sam sazrela, bolje da nisam. Spavaj mirno oko moje najljepše, ja sam od noćas udovica - napisala je ona.

OHJktkqTURBXy83M2Y4MTEzNzcyMTA4OTZkNmJiNTMzYzNiNWIzOWQ4YS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Dunji su pratioci izjavili saučešće, a ona im je odgovorila:

- Hvala mnogo i toliko mi sad znači to prosto i ljudsko saučešće, a nažalost tako malo sam ga dobila.

Podsetimo, Dunja je i sama imala problem sa porocima, o čemu je otvoreno govorila. Priznala je da se liječila od alkoholizma, ali i da je "gorjela u paklu droge". Njen brak sa Sašom Grujićem okončan je posle samo dvije nedelje, a navodno je riješila da ga ostavi zbog narkotika.

Pre tri godine prešla je u islam i to je nazvala najboljom odlukom u životu, a u poslednjih nekoliko godina živela je u Prištini.

Blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.