Najpoželjniji neženja svijeta Kristijano Ronaldo staje na ludi kamen
Foto: Heavy.com

Nakon bezbroj avantura odlučio da se smiri

Najpoželjniji neženja svijeta Kristijano Ronaldo staje na ludi kamen

Portugalski i njemački mediji prenijeli su vijest da se najbolji fudbaler svijeta Kristijano Ronaldo ženi.

Portugalac je nakon bezbroj ljubavnih avantura riješio da se smiri pored crnokose ljepotice Georgine Rodrigez sa kojom je u vezi od prošle godine.

Georgina je javnosti bila nepoznata, a radila je kao prodavačica u jednom butiku luksuznog brenda u Madridu.

Blagoslov je dobio i od svoje majke, za koju je jako vezan. Njegovi prijatelji tvrde da je Ronaldo znao da je Georgina ona prava. 

Kristijano se sa svojom izabranicom pojavio u javnosti na FIFA ceremoniji početkom godine gdje je primio nagradu za najboljeg fudbalera.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.