Bijonse sama izabrala pol svojih blizanaca
Foto: rollingstone.com

Pol po želji

Bijonse sama izabrala pol svojih blizanaca

Pjevački par Bijonse i Džej Zi objavili su da očekuju blizance, a kako “Radar Onlajn“ saznaje njih dvoje će postati roditelji dječaka i djevojčice.

Izvori bliski paru navode da se par podvrgao vještačkoj oplodnji i da su tražili da bebe budu različitog pola. 

“Bijonse i Džej Zi su izabrali muški i ženski embrion. Bijonse je imala problema da ostane u drugom stanju, pa nije bila laka odluka da započnu proces vještačke oplodnje“ 

Inače, par je bio pred razvodom prošle godine nakon Džejeve nevjernosti, ali je Bijonse poželjela da mu pruži drugu šansu i ponovo ostane u drugom stanju. Takođe, ovoga puta nije željela da krije trudnoću. 

“Bijonse je svjesna i u kakvom je rasulu svijet danas i nada se da je objavom svoje trudnoće podarila neku nadu i barem malo uljepšala nekome dan“, zaključuje izvor, a prenosi B92.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.