Nazif Gljiva tvrdio: Nikad više u Beograd!
Nazif Gljiva

Novac mijenja stavove

Nazif Gljiva tvrdio: Nikad više u Beograd!

Gljiva, koji učestvuje u rijalitiju „Farma“, prije samo dvije godine tvrdio kako njegova noga više neće kročiti u srpsku prijestonicu.

Rek’o pa porek’o!

Nazif Gljiva, bosanski tekstopisac, koji učestvuje u srpskom rijalitiju „Farma“, u intervjuu za jedan bosanski portal 6. juna 2011. godine tvrdio je kako njegova noga više neće kročiti u srpsku prijestonicu!

- Poslije rata nijednom nisam bio u Beogradu, vjerovatno neću nikad ni otići. A neću otići ne zato što su Beograđani četnici nego zato što sam pjevao pjesme u slavu i čast sarajevskih junaka, dječaka koji su ovdje poginuli, a koje je nevine pobila jugoslovenska vojska s brda - govorio je Gljiva u vrijeme kad je organizovao koncert Ace Pejovića u Sarajevu.

- Ko meni garantuje da 30 odsto Beograđana, koji bi sjutra opet pucali na Sarajevo, ne bi, možda, mene ubili zato što sam pjevao patriotske pjesme. Zbog tih 30 odsto ljudi, koji su kukolj u žitu, nikad ne mogu otići u Beograd i zbog majki šehida, kojima sam dao obećanje u pjesmama da ih nikad neću prodati - zaključio je tekstopisac.

(Kurir)