Zdravko Čolić i Lokica Stefanović 40 godina ne pričaju, evo i zašto
Foto: Slobodna Bosna

Zdravko Čolić i Lokica Stefanović 40 godina ne pričaju, evo i zašto

Legendarni pjevač Zdravko Čolić već skoro 40 godina ne priča s poznatom srpskom koreografkinjom Lokicom Stefanović.

Lokica je često sarađivala sa Zdravkom, ali je on zbog jedne rečenice odlučio prekinuti svaki kontakt s njom.

Ona je, naime, u dokumentarnom filmu Jovana Ristića Rice iz 1979. godine "Pjevam danju, pjevam noću" rekla da "Zdravko nije talentovan za ples".

"Nakon te izjave je prestalo naše prijateljstvo. Morala sam to reći jer je Rica tražio. Žao mi je. Nikad ne govorim ružne stvari o ljudima. Objasnila sam samo da on nema talenta za ples, a vježbanjem smo napravili rezultat. Naučio je plesati. Voljela bih da se pomirimo zbog njegovih kćerki i žene. Imam i ja sad unuku. Možda je to bila neka sujeta", rekla je koreografkinja u emisiji "150 minuta".

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.